Tarptautinėje studijų programoje – apie Baltijos regiono šalių savivaldas

1675

2011 m. birželio 20 – liepos 1 dienomis Kaune vyks nauja intensyvi tarptautinė studijų programa „Vietos savivaldos Pabaltijo šalyse: esami iššūkiai ir sprendimai“, kurioje kviečiami dalyvauti visi, norintys įgyti tarptautinės patirties ir žinių apie vietos savivaldas Baltijos regiono šalyse.

Šioje intensyvioje studijų programoje, vertoje 5 ECTS (3 kreditai), Norvegijos, Švedijos, Latvijos, Lenkijos ir Lietuvos dėstytojai pažindins studentus su minėtų šalių šiandieninėmis savivaldomis. Programa sutelks dėmesį į vietos savivaldas kaip demokratiškas institucijas, didins studentų ir dėstytojų mobilumą tarp partnerinių institucijų. Studentai, kaip viešojo sektoriaus atstovai, analizuos socialinio aprūpinimo paslaugas Baltijos regiono šalyse.

Į programą registruotis gali studentai, bakalauro programose išklausę mažiausiai 20 kreditų dalykų, susijusių su viešąja ir / ar socialine politika ir 20 kreditų su viešuoju administravimu ar socialiniu darbu. Kurse taip pat gali dalyvauti asmenys, turintys solidžias praktinės patirties žinias, įgytas per pastaruosius 5 metus viešojo administravimo, politikos ar socialinio darbo srityse.

Programa vykdoma anglų kalba. Registracija vyksta iki gegužės 15 dienos, siunčiant laiškus el. paštu andzelika.petraitiene@fc.vdu.lt su nurodytu studijų programos pavadinimu, kursu ir asmeniniais kontaktais arba užsiregistruojant tiesiogiai, VDU Socialinio darbo katedroje (K. Donelaičio g. 52–408).

Daugiau informacijos teikiama tel. 8 37 327 846. Su atrinktaisiais bus susisiekta asmeniškai iki birželio 1 d. Planuojama priimti 10 studentų iš Lietuvos.

Programos kvietimas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rodyti visus komentarus