VDU kviečia studijuoti nuotoliniu būdu

3044 1

Norite įgyti bakalauro laipsnį? Negalite lankyti paskaitų universitete? Gyvenate ar dirbate užsienyje? Vytauto Didžiojo universitetas (VDU) kviečia studijuoti tarpkryptinėje nuotolinių studijų bakalauro programoje „Švietimas ir informacinės technologijos“.

„Švietimas ir informacinės technologijos“ programa rengia aukštos profesinės kvalifikacijos andragogikos ir taikomosios informatikos specialistus, gebančius taikyti ir valdyti įvairias informacines technologijas skirtinguose švietimo bei verslo sektoriuose, planuoti ir rengti technologijomis grįstą mokymosi turinį, organizuoti mokymąsi skirtingoms mokymosi visą gyvenimą tikslinėms grupėms, kurti ir administruoti kompiuterines sistemas įmonėse ir organizacijose. Studijų trukmė – 4 metai (8 akademiniai semestrai).

Pateikti dokumentus galima iki gruodžio 29 d.

Sausio 3 d., 10 val., VDU daugiafunkciniame mokslo irs studijų centre (V. Putvinskio g. 23 – 503 Kaunas) vyks priėmimo posėdis. Stojantieji bus informuoti dėl atvykimo į priėmimo posėdį. Gyvenantiems užsienyje priėmimo posėdis bus organizuojamas video konferencijos metu, individualiai sutartu laiku su stojančiuoju.

Kodėl verta rinktis šias studijas

  • Šios studijos taupo jūsų laiką ir išteklius.
  • Mokymosi medžiaga visuomet pasiekiama.
  • Konsultacijos vykdomos jums patogioje vietoje ir sutartu laiku.
  • Studijavusiems anksčiau – lanksčios galimybės užsiskaityti patirtį ir pasiekimus.
  • Įgysite patirties iš bendramokslių, turinčių profesinės patirties, bei tapsite profesinės bendruomenės nariu.

Kaip vyksta studijos

  • Studijų medžiaga pateikiama nuotolinių studijų aplinkoje.
  • Paskaitos vyksta vakarais nuotoliniu būdu (tereikia kompiuterio su interneto ryšiu, vaizdo kameros, ausinių, mikrofono).
  • Užduotis ir atsiskaitymus pateiksite nuotolinių studijų aplinkoje.

Plačiau apie „Švietimas ir informacinės technologijos“

Daugiau informacijos

Komentarai

Jonas Cepanauskas, Jonas_C@mail.com

Ar yra amžiaus cenzas, nes man jau 59, bet buvau proramuotojas, bet sukurti programa galejau o kaip ja padaryti kad dirbtu inrernete su milionais vartotoju vis dar nezinau , tiesa pirmaji automobiliu registracijoa sistema (1998-2003) buvo mano bet serveriai bendravo e-mailais, dabar juokites (paciam juokinga), buvo aisku kad export/import neveiks idealiai bet tuo metu tai buvo viskas ka Regitra galejo. Noreciau pasimokyti Interneto programu kurimo, turiu nebloga kompa bet jis ne serveris o joms jis reikalingas, ar ira budu tai daryti su Windows platforma? Siaip tai man labiausiai patinka C#, c++ ir viskas kas naujesnio. Aciu jeigu ira sansu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rodyti visus komentarus