Ekonomikos ir vadybos fakultetas – vėl tarp geriausių Lietuvos verslo mokyklų

3175

VDU Ekonomikos ir vadybos fakultetas ir vėl pripažintas viena geriausių verslo mokymo įstaigų Lietuvoje – pasaulinio universitetų reitingo „Eduniversal“ kongrese fakultetas buvo įvertintas dviejų palmių reitingu.

 „Eduniversal“ kongreso metu Šanchajuje buvo paskelbti naujieji reitingai ir apdovanoti geriausiai įvertintų mokymo įstaigų atstovai. Kaip ir kasmet, šie reitingai nustatomi apklausus 1000 švietimo institucijų (fakultetų, institutų, t. t.) dekanų bei vadovų bei įvertinus verslo mokyklas pagal tarptautiškumo kriterijus – tarptautinį žinomumą, akreditacijas, narystę tarptautinėse asociacijose ir organizacijose, tarptautinę ir vietinę partnerystę, vietą tarptautiniuose reitinguose ir t. t. VDU Ekonomikos ir vadybos fakultetas buvo viena iš keturių Lietuvos mokymo įstaigų, patekusių į šį sąrašą.

„Eduniversal“ verslo universitetų reitingo pagrindinis tikslas – objektyviai palyginti įvairių šalių mokymo įstaigas, organizuojančias vadybos ir verslo administravimo studijas. Reitingas padeda studentams ir akademiniams darbuotojams, kurie renkasi užsienio šalių universitetus studijoms, stažuotėms ar bendradarbiavimui. „Eduniversal“ reitinge viso dalyvauja 1000 verslo universitetų ir mokyklų, sugrupuotų į 9 akademines zonas: Afrikos, Šiaurės Amerikos, Lotynų Amerikos, Centrinės Azijos, Eurazijos ir Vidurio Rytų, Rytų Europos, Vakarų Europos, Tolimųjų Rytų ir Okeanijos, ir atstovaujančių 153 šalis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rodyti visus komentarus