Studijos

Atpažįstamas kaip vienas iš 800 geriausių pasaulio universitetų, Vytauto Didžiojo universitetas iš kitų Lietuvos aukštųjų mokyklų išsiskiria plačiomis bendrauniversitetinėmis studijomis, kurias baigus ne tik suteikiamas kvalifikacinis bakalauro ar magistro laipsnis, bet kartu išugdomas gebantis savarankiškai bei kūrybiškai mąstyti, imlus naujovėms absolventas, aktyvus pilietinės visuomenės narys, siekiantis mokytis ir tobulėti visą gyvenimą.

Naujienos

Studentams – intensyvūs vokiečių kalbos kursai

Saro krašto universitetas kviečia VDU ir kitų „Transform4Europe“ aljanso universitetų studentus dalyvauti intensyviuose vokiečių kalbos kursuose. Siūlomi dviejų tipų kursai: rugsėjį organizuojami kursai Vokietijoje, Saro krašto universitete, o spalį – nuotoliniu būdu. Dalyvių registracija vyksta iki birželio 2 d.

Registracija į pasirenkamuosius studijų dalykus Kauno universitetuose

Vytauto Didžiojo (VDU) Kauno technologijos (KTU), Lietuvos sveikatos mokslų (LSMU) ir Lietuvos sporto (LSU) universitetai jau trejus metus bendradarbiauja ir kviečia studentus pasirinkti bei 2024–2025 mokslo metais nemokamai studijuoti tarpuniversitetinius studijų dalykus (modulius).

VDU SMF – Personalo ir organizacijų valdymo psichologijos studijos

Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Socialinių mokslų fakultetas vykdo priėmimą į neformalaus suaugusiųjų švietimo studijų programą „Personalo ir organizacijų valdymo psichologija“.

Studentams – T4EU mobilumo savaitė Italijoje ir Slovėnijoje

Kviečiame studentus, ieškančius platesnių galimybių augimui, pasinaudoti puikia proga įgyti naujų žinių, užmegzti naujų pažinčių ir patobulinti svarbius įgūdžius „Transform4Europe“ mobilumo savaitėje Italijoje ir Slovėnijoje. Renginiai vyks gegužės 20–24 d. Trieste (Italija) ir Koperyje (Slovėnija). Studentų registracija vyksta iki balandžio 7 d.

VDU pokalbių šou. J. Greenspon patarimai studentams

VDU pokalbių šou „Transforming the Academic Universe“ vedėjas Jaq Greenspon dalinasi patarimais VDU studentams, pasineriantiems į įvairialypį universiteto pasaulį: verdantį tarptautinių draugysčių katilą, nemokamus sporto užsiėmimus, Skatinamąsias stipendijas, karjeros ir psichologines konsultacijas, mentorystę ir daugybę universiteto bendraminčių vienijančių klubų.

Įvykiai