Priėmimas į magistrantūros studijas

2544 1

Papildomas priėmimas į Vytauto Didžiojo universiteto magistrantūros studijų valstybės nefinansuojamas vietas vyks liepos 23 – rugpjūčio 22 d.

Prašymų dalyvauti priėmime į magistrantūros studijas registracija vyks internetu: http://epasirasymas.vdu.lt

Studentams, dalyvavusiems pirmame etape, galios tas pats registracijos mokesčio kvitas. Visą informaciją apie 2018 m. priėmimą į nuolatinės formos magistrantūros studijas rasite čia.

Priėmimas į ištęstines (podiplomines) magistrantūros ir vientisąsias studijas

Vytauto Didžiojo universitetas vykdo priėmimą ir į valstybės nefinansuojamas ištęstinės formos magistrantūros (podiplomines) studijas, kurios skirtos asmenims, siekiantiems tobulinti kvalifikaciją, profesinius gebėjimus ar persikvalifikuoti.

Šios studijos organizuojamos orientuojantis į studijuojančiųjų poreikius, darbo rinkos reikalavimus, o studijų grafikas sudarytas taip, kad būtų patogu dirbantiems asmenims. Sėkmingai baigus šias studijas, išduodamas įgytą laipsnį patvirtinantis magistro diplomas.

Priėmimą į ištęstines magistrantūros (podiplomines) ir vientisąsias studijas vykdo:

  • VDU Ekonomikos ir vadybos fakultetas (Verslo entreprenerystės bei Marketingo ir pardavimų studijų programos);
  • Gamtos mokslų fakultetas (Aplinkosaugos organizavimo, Biocheminės analizės, Molekulinės biologijos ir biotechnologijų, Taikomosios biotechnologijos studijų programos);
  • Socialinių mokslų fakultetas (Švietimo vadybos, Mokyklinės psichologijos, Sveikatos psichologijos, Organizacinės psichologijos, Socialinio darbo studijų programos);

Teisės fakultetas vykdo priėmimą į podiplomines Teisės vientisąsias studijas. Prašymai priimami internetu epasirasymas.vdu.lt iki rugpjūčio 24 d. 

Daugiau informacijos teikiama fakultetų interneto puslapiuose: evf.vdu.lt; gmf.vdu.lt; smf.vdu.lt; teise.vdu.lt

Komentarai

Gintarė

Sveiki, Noriu paklausti kokia kaina Magistro studiju Molekulinės biologijos ir Biotechnikos mokslu jeigu studijuočiau neakivaizdžiai? Ar yra galimybė įstoti į Valstybė finansuojama vieta ar tik į mokama? Turiu Taikomosios Ekologijos Bakalaura, baigiau 2004 metais. Noriu įgyti Magistro laipsnį, bet galiu studijuoti tik nuotoliniu būdu. Ačiū jums labai! Gintarė

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

Rodyti visus komentarus