Maisto kokybė ir sauga

Tai studijos norintiems kurti kokybiškus, didesnės pridėtinės vertės maisto produktus ir valdyti kokybės sistemas. Maisto kokybės ir saugos specialisto tikslas – vartotojui pasiekiamas sveikas, naudingas ir skanus maistas, laikantis maisto nešvaistymo principų! Tai sprendimų, užtikrinančių maisto žaliavų ir produktų kokybę bei saugą visoje maisto gamybos grandinėje, priėmimas, maisto saugos rizikos veiksnių analizavimas, prevencinių priemonių pritaikymas, užtikrinant reglamentuotą technologinių procesų vykdymą. Tai žinios kaip sukurti naują, sveiką bei vartotojams patrauklų maisto produktą.

#sveikasmaistas #maistoproduktai #maistožaliavos #kokybė #maistinėvertė #gamyba #verslas #skonis #inovacijos #mokslas

  • Akademinis padalinys: ŽŪA Agronomijos fakultetas
  • Valstybinis kodas: 6121IX005
  • Studijų krypčių grupė: Žemės ūkio mokslai (I)
  • Studijų kryptis: Maisto studijos
  • Studijų forma: nuolatinė (NL), ištęstinė (I)
  • Studijų trukmė: 4 m. (NL), 6 m. (I)
  • Programos apimtis kreditais: 240
  • Suteikiamas kvalifikacinis laipsnis/profesinė kvalifikacija: Žemės ūkio mokslų bakalauras
  • Vykdymo vieta: Kaunas