Įvadas į studijas VDU 2021

Vytauto Didžiojo universitetas

Tradiciškai Vytauto Didžiojo universitetas (VDU) pirmo kurso studentus kviečia į įvadinės savaitės renginius, kurie vyks rugpjūčio 25 – rugsėjo 1 dienomis. „Įvadas į studijas VDU 2021“ renginiai – proga susipažinti ne tik su universitetu, jo moksline veikla ir siūlomomis galimybėmis, bet ir su universiteto fakultetų dėstytojais bei, žinoma, su studijų draugais. Įvadinė savaitė – tai lyg naujos kelionės pradžia, kurios metu visi suvokia, kad universitete studijų procesas ir aplinka yra daug svarbiau nei trokštamas galutinis tikslas  –  diplomas.

Visuose „Įvadas į studijas VDU 2021“ renginiuose kviečiami dalyvauti Kaune ir Vilniuje studijuojantys studentai. Atkreipiame dėmesį, kad į daugumą įvadinės savaitės renginių pirmakursiai kviečiami registruotis.

Trečiąją dieną, rugpjūčio 27-ą, pirmakursiai kviečiami daugiau sužinoti apie pedagogikos studijas, bendrabučius, stipendijas, tarptautinių studijų ir mainų galimybes, verslo praktikas, karjeros konsultacijas, psichologinę bei dvasinę pagalbą, gyvenimą bendrabučiuose, tvarkaraščio sudarymą bei registraciją į studijų dalykus ir dar daugiau. Taip pat visą dieną Tavęs lauks VDU Botanikos sodas su gražiausių augalų kolekcijomis, Aukštosios Fredos rūmais, Birutės Galdikas ąžuolų giraite ir kt.

Popiet pirmakursiai kviečiami į Vėliavos medžioklę – tai orientacinis žaidimas, kuris patikrins reakcijos, greitumo ir kūrybiškumo gebėjimus. Orientacinio žaidimo metu pirmakursiai susipažins ne tik su universitetu, jo veiklomis, bet ir pačiu miestu.

Išankstinė registracija į žaidimą Kaune

Išankstinė registracija į žaidimą Vilniuje

Daugiau informacijos apie renginius

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.