Jaunimo susitikimas su Popiežiumi Pranciškumi

Katedros aikštė (Vilnius)

Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Akademinės sielovados Kapelionas kun. Andrius Končius visus studentus kviečia į išskirtinį jaunimo susitikimą su Popiežiumi Pranciškumi, kuris vyks rugsėjo 22 d., šeštadienį,  nuo 14.00 iki 19:00 val. Vilniaus Katedros aikštėje.

Susitikime laukiamas nuo 14 iki 35 m. amžiaus jaunimas. Norintys dalyvauti studentai privalo užsiregistruoti parašydami el. laišką adresu: sielovada.vdu@gmail.com. Laiške būtina nurodyti kiekvieno asmens, kuriam reikalingas kvietimas, vardą ir pavardę bei kontaktinį telefono numerį (jei kiltų kokių nesklandumų). Registruotis galima iki rugsėjo 7 d. imtinai.

Kvietimai yra nemokami. Jie reikalingi dėl saugumo ir srautų reguliavimo. Po registracijos praėjus maždaug dešimt dienų, Jums į el. paštą (su visa būtina  informacija) bus atsiunčiamas kvietimas-bilietas su unikaliu skenuojamu kodu. Su juo, atspausdintu ar skaitmeniniu telefono ekrane, galėsite patekti į susitikimą. Universitetų studentams yra išskirta erdvė sektoriuje arčiau Popiežiaus.

Papildoma informacija

  • Transportu pasirūpinti teks savarankiškai. Galima vykti tiek viešuoju transportu, tiek ir asmeniniais automobiliais. Jiems bus numatytos specialios stovėjimo aikštelės.
  • Neįgalieji ir juos lydintys asmenys (1 neįgalusis + 1 lydintysis) gali registruotis į atskirą specialiai jiems skirtą sektorių.
  • Norintys rugsėjo 23 d., sekmadienį, ryte dalyvauti Šv. Mišiose su Popiežiumi Kauno Santakoje turi kreiptis į parapijas.

Kontaktinis asmuo: VDU Kapelionas kun. Andrius Končius: tel. 861534179 arba VDU Akademinės sielovados koordinatorė Ona Eigirdaitė: tel. 869146117, el. paštas: sielovada.vdu@gmail.com.

Renginio programa ir visa reikalinga informacija bei kontaktai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.