Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/82607
Type of publication: book
Type of publication (PDB): Mokymo ir metodinė priemonė / Educational and methodical tool (K2c)
Field of Science: Agronomija / Agronomy (A001)
Author(s): Danilčenko, Honorata;Jarienė, Elvyra;Kulaitienė, Jurgita;Pranaitienė, Rima
Title: Maisto žaliavų ir jų produktų juslinis vertinimas : metodiniai patarimai
Extent: 55 p. : iliustr
Publishing data: Akademija, Kauno r. : Lietuvos žemės ūkio universiteto Leidybos centras
Date: 2010
Note: Bibliogr.: p. 47-48
Keywords: Degustacija;Maisto produktai;Laboratoriniai darbai aukštosioms mokykloms
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/82607
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Show full item record
Export via OAI-PMH Interface in XML Formats
Export to Other Non-XML Formats


CORE Recommender

Page view(s)

44
checked on Jun 6, 2021

Download(s)

8
checked on Jun 6, 2021

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.