Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/115264
Type of publication: master thesis
Author(s): Kaunaitė, Alina
Title: Virtų bulvių stiebagumbių su spalvotu minkštimu kokybės palyginimas
Other Title: Comparison of the quality of cooked potato tubers with colored pulp.
Extent: 39 p.
Date: 1-Jun-2018
Keywords: virtos bulvės;spalva;tekstūra;kokybės rodikliai;boiled potatoes;color;texture;quality indicators.
Abstract: Tyrimo objektas: keturių skirtingų valgomosios bulvės (Solanum tuberosum L.) veislių stiebagumbiai: 'Red Emmalie' ir 'Rosalinde' (raudonos spalvos minkštimas), 'Valfi' ir 'Salad Blue' (violetinės spalvos minkštimas). Tyrimo tikslas – ištirti ir palyginti skirtingų veislių virtų bulvių stiebagumbių su raudonu ir violetiniu minkštimu kokybinius rodiklius.
Research object: four different varieties of edible potato tubers: (Solanum tuberosum L.): 'Red Emmalie' and 'Rosalinde' (red flesh), 'Valfi' and 'Salad Blue' (purple flesh). Research aim - to investigate and compare qualitative indicators of potato tubers with different varieties of red and violet flesh.
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/115264
Affiliation(s): Žemės ūkio akademija
Vytauto Didžiojo universitetas
Appears in Collections:VDU, ASU ir LEU iki / until 2018

Files in This Item:
alina_kaunaite_md.pdf875.21 kBAdobe PDF   Until 2023-06-25View/Open
Show full item record
Export via OAI-PMH Interface in XML Formats
Export to Other Non-XML Formats


CORE Recommender

Page view(s)

5
checked on Mar 30, 2021

Download(s)

1
checked on Mar 31, 2021

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.