Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/78379
Type of publication: Mokomoji knyga / Educational book (K2b)
Field of Science: Chemijos inžinerija / Chemical engineering (T005)
Author(s): Urbienė, Sigita Angelė
Title: Pieno sudėtis ir savybės. Žaliava produktų gamybai : mokomoji knyga / Sigita Urbienė ; Lietuvos žemės ūkio universitetas. Šilumos ir biotechnologijų inžinerijos katedra
Extent: 127 p
Publishing data: Akademija, Kauno r. : LŽŪU Leidybos centras
Date: 2005
Note: Bibliogr. sk. gale
Keywords: Pienas;Kokybė;Pieno pramonė
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/78379
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml4.29 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

26
checked on Sep 13, 2019

Download(s)

2
checked on Sep 13, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.