Use this url to cite publication: https://hdl.handle.net/20.500.12259/77167
The Influence of Legume Like Additives for Wheat Bread Quality
Type of publication
Konferencijų tezės nerecenzuojamame leidinyje / Conference theses in non-peer-reviewed publication (T2)
Author(s)
Author | Affiliation | |
---|---|---|
Kraujutienė, I. | ||
Title [en]
The Influence of Legume Like Additives for Wheat Bread Quality
Is part of
Vaisių, daržovių kokybė ir maisto sauga ES kontekste : tarptautinė mokslinė konferencija, 2003 m. gruodžio 11-12 : pranešimų santraukos. Akademija : LŽŪU Leidybos centras, 2003
Date Issued
Date |
---|
2003 |
Publisher
Akademija : LŽŪU Leidybos centras, 2003
Extent
p. 76
Type of document
type::text::conference output::conference proceedings::conference paper
Language
Anglų / English (en)
Coverage Spatial
Lietuva / Lithuania (LT)
Other Identifier(s)
VDU02-000038878