Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/77167
Type of publication: Konferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
Field of Science: Ekologija ir aplinkotyra / Ecology and environmental sciences (N012)
Author(s): Kraujutienė, I;Danilčenko, Honorata;Jarienė, Elvyra;Tarasevičienė, Živilė
Title: The Influence of Legume Like Additives for Wheat Bread Quality
Is part of: Vaisių, daržovių kokybė ir maisto sauga ES kontekste : tarptautinė mokslinė konferencija, 2003 m. gruodžio 11-12 : pranešimų santraukos. Akademija : LŽŪU Leidybos centras, 2003
Extent: p. 76
Date: 2003
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/77167
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml6.26 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record
Export via OAI-PMH Interface in XML Formats
Export to Other Non-XML Formats

Page view(s)

48
checked on Dec 11, 2019

Download(s)

6
checked on Dec 11, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.