Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/57448
Type of publication: Straipsnis recenzuojamoje Lietuvos konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian conference proceedings (P1f)
Field of Science: Vadyba / Management (S003)
Author(s): Vanagienė, Vitalija
Title: Žemės ūkio ir maisto produktų kokybės ženklų tendencijos Lietuvoje: prekės ženklo vertė
Is part of: Sveikatos dizainas – 2016: mokslinės praktinės konferencijos medžiaga / Aleksandro Stulginskio universitetas. Akademija: ASU leidybos centras, 2016
Extent: p. 24-30
Date: 2016
Keywords: Žemės ūkio ir maisto produktai;Kokybės ženklai;Prekės ženklo vertė
ISBN: 9786094491115
Abstract: Kokybės ženklų (pasirinkto veiksnio) tema šiuo metu vis dažniau diskutuojama praktiniu konkurencingumo rinkoje užtikrinimo lygmeniu, tačiau moksliniu požiūriu ši sritis dar mažai tirta, sąsajose su prekės ženklo verte, analizuojant žemės ūkio ir maisto produktų sektorių. Nors teigiama, jog kokybės ženklai sukuria patį poreikį ,,vartoti‘‘ žemės ūkio ir maisto produktus bei pripažinti (laikyti pirkėjo pirkimų krepšelio pirmoje pozicijoje) prekės ženklą, tačiau tai kelia gilesnę diskusiją, kurią pagrindžia atliktas empirinis tyrimas. Jis aktualizuoja pasirinkto veiksnio (kokybės ženklų) įtaką prekės ženklo vertei, siekiant pateikti naudingą įžvalgą dėl komunikavimo gerinimo aspektų, nes tik žinantys sertifikavimo kokybės ženklodarą pirkėjai, adekvačiai gali suvokti esamų rinkoje žemės ūkio ir maisto produktus siūlančių prekės ženklų vertę
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/57448
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml4.81 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

160
checked on Dec 9, 2019

Download(s)

20
checked on Dec 9, 2019

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.