Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/43583
Type of publication: research article
Type of publication (PDB): Straipsnis recenzuojamoje Lietuvos tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian international conference proceedings (P1e)
Field of Science: Botanika / Botany (N013)
Author(s): Česonienė, Laima;Daubaras, Remigijus;Viškelis, Pranas
Title: Paprastojo putino vaisių biocheminės sudėties kitimas nokimo metu
Other Title: Dynamic of V. opulus biochemical components during fruit ripening
Is part of: Žmogaus ir gamtos sauga : 18-osios tarptautinės mokslinės-praktinės konferencijos medžiaga, 2012 m. Kaunas, d. 1 = Human and nature safety : proceedings of the international scientific conference, part 1. Kauno raj. : Akademija, 2012, d. 1
Extent: p. 99-102
Date: 2012
Keywords: Putinas;Vaisiai;Biologiškai aktyvios medžiagos;V. opulus;Fruits;Biochemical components;Fruit ripening
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/43583
Affiliation(s): Botanikos sodas
Lietuvos sodininkystės ir daržininkystės institutas
Vytauto Didžiojo universitetas
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml6.46 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record
Export via OAI-PMH Interface in XML Formats
Export to Other Non-XML Formats


CORE Recommender

Page view(s)

9
checked on Mar 30, 2021

Download(s)

9
checked on Mar 31, 2021

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.