Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/40288
Type of publication: Straipsnis recenzuojamoje Lietuvos tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian international conference proceedings (P1e)
Field of Science: Biologija / Biology (N010)
Author(s): Dzikas, Paulius;Maruška, Audrius;Kornyšova, Olga;Ragažinskienė, Ona;Obelevičius, Kęstutis
Title: Paprastojo apynio (Humulus lupulus L.) tyrimas, naudojant superkritinių skysčių ekstrakciją ir dujų chromatografiją / Palius Dzikas, Audrius Maruška, Olga Kornyšova, Ona Ragažinskienė, Kęstutis Obelevičius
Other Title: Analysis of hops (Humulus Lupulus L.) using supercritical fluid extraction and gas chromatography
Is part of: Gamtos mokslų srities konferencija "Kur gamta siejasi su mokslu"=Conference of nature sciences "Where science interrelate with nature" : Kaunas, 2006/05/19 /Vytauto Didžiojo universitetas. Kaunas : Vytauto Didžiojo universiteto leidykla, 2006
Extent: p. 54-55
Date: 2006
Series/Report no.: (Kur gamta siejasi su mokslu)
Keywords: Humulus;Plant extracts;Analysis;Chromatography, gas;Methods;Chromatography, supercritical fluid
Abstract: Apyniai yra viena iš pagrindinių žaliavų alaus pramonėje. Tačiau jų panaudojimas neapsiriboja skoninių alaus savybių gerinimu, nes apyniuose gausu medžiagų, kurios gali būti naudojamos ir kitose srityse. Pagrindinės naudojamos medžiagų grupės apyniuose yra karčiosios rūgštys ir eteriniai aliejai. [...]
Supercritical fluid extraction was used to prepare extracts of hop cones. The extracts were analyzed by means of gas chromatography with the flame ionization detection
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/40288
Affiliation(s): Gamtos mokslų fakultetas
Vytauto Didžiojo universitetas
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml9.51 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

140
checked on Dec 9, 2019

Download(s)

10
checked on Dec 9, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.