Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/38422
Type of publication: Straipsnis recenzuojamoje Lietuvos tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed Lithuanian international conference proceedings (P1e)
Field of Science: Biologija / Biology (N010)
Author(s): Šarkinas, Antanas;Jasutienė, Ina;Česonienė, Laima;Daubaras, Remigijus
Title: Paprastosios spanguolės uogų ekstraktų antimikrobinių savybių ir fenolinių junginių tyrimai
Other Title: Evaluation of antimicrobial properties and phenolic compounds in European cranberry extracts
Is part of: Maisto mokslo ir praktikos aktualijos - tendencijos, kokybė, rinka, vartotojas : tarptautinės mokslinės konferencijos, skirtos KTU Maisto instituto 50-čiui, pranešimų medžiaga = Topicalities of food science and practice: tendencies, quality, market, consumer : international scientific conference dedicated of the 50th anniversary of KTU Food Institute proceedings. Kaunas : KTU Maisto institutas, 2008
Extent: p. 111-115
Date: 2008
Keywords: Anthocyanins;Phenolics extract;Cranberry;Antimicrobial properties
ISBN: 9789955675044
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/38422
Affiliation(s): KTU Maisto institutas
Vytauto Didžiojo universitetas
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml7.2 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

132
checked on Dec 9, 2019

Download(s)

12
checked on Dec 9, 2019

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.