Use this url to cite publication: https://hdl.handle.net/20.500.12259/37710
Antimikrobinės ir antioksidacinės įvairių medaus rūšių ir kai kurių bičių produktų savybės
Type of publication
Straipsnis nerecenzuojamoje Lietuvos konferencijos medžiagoje / Article in non-peer-reviewed Lithuanian conference proceedings (P2c)
Author(s)
Author | Affiliation | |
---|---|---|
Kauno technologijos universitetas | ||
Title [lt]
Antimikrobinės ir antioksidacinės įvairių medaus rūšių ir kai kurių bičių produktų savybės
Is part of
Chemija ir cheminė technologija : respublikinės studentų mokslinės konferencijos pranešimų medžiaga, 2004 m. gegužės 7 d. Vilnius, 2004
Date Issued
Date |
---|
2004 |
Publisher
Vilnius, 2004
Extent
p. 17
Abstract (lt)
Pastaraisiais metais sparčiai plėtėsi natūralių biologiškai aktyvių maisto medžiagų paieška ir tyrimai. Jau seniai žinoma, kad medus ir kiti bičių produktai vartojami įvairių susirgimų gydymui bei profilaktikai, gyvenimo prailginimui ir darbingumui padidinti. Norint kuo geriau panaudoti šį vertingą bičių produktą, reikia žinoti jo sudėtį, fizikines ir chemines savybes. [...].
Type of document
type::text::conference output::conference proceedings::conference paper
Language
Lietuvių / Lithuanian (lt)
Coverage Spatial
Lietuva / Lithuania (LT)
ISBN (of the container)
9986196280
Other Identifier(s)
VDU02-000010204