Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/36124
Type of publication: Straipsnis kitose duomenų bazėse / Article in other databases (S4)
Field of Science: Vadyba / Management (S003)
Author(s): Šimkus, Audrius;Pilelienė, Lina
Title: Sporto paslaugų kokybės vertinimas : teorinis aspektas
Other Title: Sports services’ quality assessment : theoretical aspect
Is part of: Organizacijų vadyba : sisteminiai tyrimai. Kaunas : Vytauto Didžiojo universiteto leidykla, 2010, T. 53
Extent: p. 99-110
Date: 2010
Keywords: Sporto paslauga;Kokybės vertinimas;Kokybės metodai;SERVQUAL;Sports service;Quality assessment;Quality methods;SERVQUAL
Abstract: Straipsnyje apibrėžiama sporto paslaugos samprata. Aptariamas paslaugos kokybės vertinimo tikslas – nustatyti, ar vykdoma veikla faktiškai atitinka laukiamą idealią įsivaizduojamą veiklą. Analizuojamas vartotojų lūkesčių ir suvoktos paslaugos kokybės matavimo būdas – SERVQUAL metodika
The authors define the concept of sports service. The article deals with the objective of service quality evaluation, which is defined as the aim to determine if the pursued activity corresponds to the ideal expected performance. There are analyzed consumer expectations and the perception of the service quality measurement method (SERVQUAL methodology)
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/36124
https://www.vdu.lt/cris/bitstream/20.500.12259/36124/1/ISSN2335-8750_2010_N_53.PG_99-110.pd
https://hdl.handle.net/20.500.12259/36124
Affiliation(s): Ekonomikos ir vadybos fakultetas
Vytauto Didžiojo universitetas
Appears in Collections:Organizacijų vadyba: sisteminiai tyrimai / Management of Organizations: Systematic Research 2010, nr. 53
Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml10.39 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

234
checked on Nov 2, 2019

Download(s)

100
checked on Nov 2, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.