Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/116952
Type of publication: master thesis
Field of Science: Edukologija / Education (S007)
Author(s): Mieldažienė, Regina
Title: Kvalifikacijos kėlimas ir perkvalifikavimas- tolimesnės karjeros galimybės
Other Title: Kvalifikacijos kelimas ir perkvalifikavimas- tolimesnes karjeros galimybes
Extent: 77 p.
Date: 8-Jun-2007
Keywords: kvalifikacija;kompetencija;perkvalifikavimas;karjera;kvalifikacija;kompetencija;karjera;perkvalifikavimas;qualification;professional;competition;improvement
Abstract: Kvalifikacijos kėlimas ir perkvalifikavimas daznai issaukiamas butinybe.Priezastis dazniausia yra priverstine situacija.Sparti darbo rinkos poreikiu kaita kelia naujus reikalavimus gebėjimams gauti tokiu ziniu, kurios leistu ne tik islikti, bet ir laimeti konkurencine kova.
Kvalifikacijos k4limas ir perkvalifikavimas daznai issaukiamas butinybe.Priezastis dazniausia yra priverstine situacija.Sparti darbo rinkos poreikiu kaita kelia naujus reikalavimus geb4jimams gauti tokiu ziniu, kurios leistu ne tik islikti, bet ir laimeti konkurencine kova
Then it looks closely at improvement of qualification, conditions of doing that, opportunities and necessities for it in Lithuania. The common reason for professional re-skilling is a constrained situation. Fast change in requirements of labour market makes knowledge an essential condition in an extremely competitive market that raises new requirements for getting new knowledge that would allow not only to survive but to concur the battle of competition.
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/116952
Affiliation(s): Švietimo akademija
Vytauto Didžiojo universitetas
Appears in Collections:VDU, ASU ir LEU iki / until 2018

Files in This Item:
Show full item record
Export via OAI-PMH Interface in XML Formats
Export to Other Non-XML Formats


CORE Recommender

Page view(s)

4
checked on Jun 6, 2021

Download(s)

7
checked on Jun 6, 2021

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.