Use this url to cite ETD: https://hdl.handle.net/20.500.12259/115264
Virtų bulvių stiebagumbių su spalvotu minkštimu kokybės palyginimas
Type of publication (PDB)
Magistro darbas / Master Thesis
Type of publication
type::text::thesis::master thesis
Title
Virtų bulvių stiebagumbių su spalvotu minkštimu kokybės palyginimas
Other Title
Comparison of the quality of cooked potato tubers with colored pulp.
Author
Advisor
Extent
39 p.
Thesis Defence Date
2018-06-01
Abstract (lt)
Tyrimo objektas: keturių skirtingų valgomosios bulvės (Solanum tuberosum L.) veislių stiebagumbiai: 'Red Emmalie' ir 'Rosalinde' (raudonos spalvos minkštimas), 'Valfi' ir 'Salad Blue' (violetinės spalvos minkštimas). Tyrimo tikslas – ištirti ir palyginti skirtingų veislių virtų bulvių stiebagumbių su raudonu ir violetiniu minkštimu kokybinius rodiklius.
Abstract (en)
Research object: four different varieties of edible potato tubers: (Solanum tuberosum L.): 'Red Emmalie' and 'Rosalinde' (red flesh), 'Valfi' and 'Salad Blue' (purple flesh). Research aim - to investigate and compare qualitative indicators of potato tubers with different varieties of red and violet flesh.
Language
Lietuvių / Lithuanian (lt)
Defended
Taip / Yes
Access Rights
Atviroji prieiga / Open Access