Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/115264
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorVaitkevičienė, Nijolė-
dc.contributor.authorKaunaitė, Alina-
dc.date.accessioned2020-12-21T21:51:21Z-
dc.date.available2020-12-21T21:51:21Z-
dc.date.issued2018-06-01-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12259/115264-
dc.description.abstractTyrimo objektas: keturių skirtingų valgomosios bulvės (Solanum tuberosum L.) veislių stiebagumbiai: 'Red Emmalie' ir 'Rosalinde' (raudonos spalvos minkštimas), 'Valfi' ir 'Salad Blue' (violetinės spalvos minkštimas). Tyrimo tikslas – ištirti ir palyginti skirtingų veislių virtų bulvių stiebagumbių su raudonu ir violetiniu minkštimu kokybinius rodiklius.lt
dc.description.abstractResearch object: four different varieties of edible potato tubers: (Solanum tuberosum L.): 'Red Emmalie' and 'Rosalinde' (red flesh), 'Valfi' and 'Salad Blue' (purple flesh). Research aim - to investigate and compare qualitative indicators of potato tubers with different varieties of red and violet flesh.en
dc.description.sponsorshipŽemės ūkio akademijalt
dc.description.sponsorshipVytauto Didžiojo universitetaslt
dc.format.extent39 p.-
dc.language.isolt-
dc.subjectvirtos bulvėslt
dc.subjectspalvalt
dc.subjecttekstūralt
dc.subjectkokybės rodikliailt
dc.subjectboiled potatoesen
dc.subjectcoloren
dc.subjecttextureen
dc.subjectquality indicators.en
dc.titleVirtų bulvių stiebagumbių su spalvotu minkštimu kokybės palyginimaslt
dc.title.alternativeComparison of the quality of cooked potato tubers with colored pulp.en
dc.typemaster thesis-
item.grantfulltextrestricted-
item.fulltextWith Fulltext-
crisitem.author.deptŽemės ūkio akademija-
crisitem.author.deptAgronomijos fakultetas-
Appears in Collections:VDU, ASU ir LEU iki / until 2018
Files in This Item:
alina_kaunaite_md.pdf875.21 kBAdobe PDF   Until 2023-06-25View/Open
Show simple item record
Export via OAI-PMH Interface in XML Formats
Export to Other Non-XML Formats


CORE Recommender

Page view(s)

10
checked on May 1, 2021

Download(s)

1
checked on May 1, 2021

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.