Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/113254
Type of publication: master thesis
Field of Science: Agronomija / Agronomy (A001)
Author(s): Butkutė, Vaida
Title: Lietuvoje gaminamų raudonųjų ir baltųjų vynų kokybės tyrimas
Other Title: Quality analysis of red and white wines produced in Lithuania
Extent: 43 p.
Date: 23-May-2017
Keywords: sausas uogų ir vaisių vynas;kokybė;juslinis vertinimas;dry berry and fruit wines;quality;sensory evaluation
Abstract: Aprašomi ir lyginami sausų, dviejų metų brandos uogų ir vaisių vynų kokybiniai rodikliai.
Described and compared dry, two-year maturity berry and fruit wines qualitative indicators.
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/113254
Affiliation(s): Žemės ūkio akademija
Vytauto Didžiojo universitetas
Appears in Collections:VDU, ASU ir LEU iki / until 2018

Files in This Item:
Show full item record
Export via OAI-PMH Interface in XML Formats
Export to Other Non-XML Formats


CORE Recommender

Page view(s)

14
checked on Jun 6, 2021

Download(s)

105
checked on Jun 6, 2021

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.