Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12259/176186
Sūris ir lydyto sūrio produktai. Riebalų kiekio nustatymas. Gravimetrinis metodas (pamatinis metodas) (ISO 1735:2004)
ID
613232
Reference
LST EN ISO 1735:2004
Original Reference
EN ISO 1735:2004
LT Reference
LST EN ISO 1735:2005
Title
Sūris ir lydyto sūrio produktai. Riebalų kiekio nustatymas. Gravimetrinis metodas (pamatinis metodas) (ISO 1735:2004)
Other Title
Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1735:2004)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2004-09-24
Date LT Issued
2005-12-29
Technical Committee
TK 2 Pienas ir pieno produktai (sustabdyta veikla)
Foreign Technical Committee
CEN/TC 302 Pienas ir pieno produktai. Mėginių ėmimo ir analizių metodai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.100.30 | Sūris |
Abstract
Šiame tarptautiniame standarte apibrėžtas visų tipų sūrių ir lydytų sūrių produktų, kurių laktozės kiekis sudaro mažiau kaip 5 % (masės) sausosios neriebalinės medžiagos, pamatinis riebalų kiekio nustatymo metodas
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 20 | |
en | 17 |
Active
Ne / No
Valid Until
2022-06-30
Replaced by
Access Conditions
Prieiga tik registruotiems vartotojams / Access for registered users only
Date of Submission
2024-06-13