Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12259/242902
Sūris ir lydyto sūrio produktai, kazeinai ir kazeinatai. Riebalų kiekio nustatymas. Gravimetrinis metodas (ISO 23319:2022)
ID
708549
Reference
LST EN ISO 23319:2022
Original Reference
EN ISO 23319:2022
Title
Sūris ir lydyto sūrio produktai, kazeinai ir kazeinatai. Riebalų kiekio nustatymas. Gravimetrinis metodas (ISO 23319:2022)
Other Title
Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method (ISO 23319:2022)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2022-06-30
Technical Committee
TK 2 Pienas ir pieno produktai (sustabdyta veikla)
Foreign Technical Committee
CEN/TC 302 Pienas ir pieno produktai. Mėginių ėmimo ir analizių metodai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.100.30 | Sūris |
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
en | 18 |
Active
Taip / Yes
Access Conditions
Prieiga tik registruotiems vartotojams / Access for registered users only
Date of Submission
2024-06-13