Skip to main content
Vytautas Magnus University Research Management System (VDU CRIS)
PORTALCRIS
Reports
English
Lietuvių
Log In
(current)
English
Lietuvių
Log In
(current)
Home
2. Mokslo vienetai / Research entities
Projektai / Projects
Fermentacijos įtakos maisto atliekų bei pasirinktų augalų biologiškai veikliems junginiams ir jų savybėms įvertinimas
Use this url to cite project:
https://hdl.handle.net/20.500.12259/273094
Fermentacijos įtakos maisto atliekų bei pasirinktų augalų biologiškai veikliems junginiams ir jų savybėms įvertinimas
Project Profile
Primary Data
Administrative Data
Metrics
Project Card
Loading...
Loading...
Project Title
Fermentacijos įtakos maisto atliekų bei pasirinktų augalų biologiškai veikliems junginiams ir jų savybėms įvertinimas
Internal ID
S-ST-24-61
Principal Investigator
Kaškonienė, Vilma
Affiliation
Gamtos mokslų fakultetas / Faculty of Natural Sciences