Skip to main content
Vytautas Magnus University Research Management System (VDU CRIS)
PORTALCRIS
Reports
English
Lietuvių
Log In
Log in
Have you forgotten your password? (the service applies only to those CRIS users who do not use the centralized University LDAP authentication system)
English
Lietuvių
Log In
Log in
Have you forgotten your password? (the service applies only to those CRIS users who do not use the centralized University LDAP authentication system)
Home
2. Mokslo vienetai / Research entities
Projektai / Projects
Fermentacijos įtakos lietuviškų žiedadulkių antimikrobinėms ir antioksidacinėms savybėms įvertinimas
Use this url to cite project:
https://hdl.handle.net/20.500.12259/155524
Fermentacijos įtakos lietuviškų žiedadulkių antimikrobinėms ir antioksidacinėms savybėms įvertinimas
Project Profile
Primary Data
Administrative Data
Publications
Metrics
Project Card
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Project Title
Fermentacijos įtakos lietuviškų žiedadulkių antimikrobinėms ir antioksidacinėms savybėms įvertinimas
Internal ID
09.3.3-LMT-K-712-03-0127
Principal Investigator
Mickienė, Rūta
Affiliation
Gamtos mokslų fakultetas / Faculty of Natural Sciences
Publications
results
Back to results
Filters
Reset filters
Settings
Sort By
Results per page
1
5
10
20
40
60
80
100
Search Tools
Loading search results...