Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/138314
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorŠarkinas, Antanas-
dc.coverage.spatialLT-
dc.date.accessioned2021-06-14T19:03:14Z-
dc.date.available2021-06-14T19:03:14Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.issn1392-7191-
dc.identifier.otherLZU03-000001490-
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12259/138314-
dc.description.sponsorshipAleksandro Stulginskio universitetas-
dc.format.extentp. 5.-
dc.language.isolt-
dc.relation.ispartofMokslo Lietuva. 2015, birželio 16-
dc.subjectLMA Žemės ūkio ir miškų mokslų skyriuslt
dc.subjectAleksandro Stulginskio universitetaslt
dc.subjectProfesorė Sigita Urbienėlt
dc.subjectKnyga "Pieno ir jo sudedamųjų dalių biologinė reikšmė"lt
dc.titleKnyga apie pieno biologinę reikšmęlt
dc.typejournal article-
dc.date.updated2015-11-18T11:22Z-
item.fulltextNo Fulltext-
item.grantfulltextnone-
Appears in Collections:Publikacijos apie Aleksandro Stulginskio universitetą
Show simple item record
Export via OAI-PMH Interface in XML Formats
Export to Other Non-XML Formats


CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.