Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/108065
Type of publication: bachelor thesis
Field of Science: Komunikacija ir informacija / Communication and information (S008)
Author(s): Stanius, Mindaugas
Supervisor: Kisieliauskas, Justinas
Title: Naujo viešojo maitinimo įstaigos prekės ženklo įvedimo į rinką komunikacijos, siekiant klientų lojalumo, projektas
Other Title: The communication project of new catering trade mark's introduction into the market in order to achieve customer loyalty
Extent: 74 p.
Date: 22-Jun-2020
Keywords: Komunikacija;Communication;Viešasis maitinimas;Catering;Prekės ženklas;Trade mark;Klientų lojalumas;Customer loyalty;Reklama;Advertisement
Abstract: Naujoms viešojo maitinimo įstaigoms ypatingai svarbus naujų klientų pritraukimas ir jų išlaikymas. Pasiekti šiam tikslui, nauji prekės ženklai pasitelkia skirtingus komunikacinius būdus ir kanalus. Vis dažniau įmonės naudojasi socialinių tinklų teikiamomis reklamos paslaugomis, o vartotojų dėmesiui patraukti investuoja į kokybiškas patiekalų asortimento fotografijas. Šiame darbe siekiama atskleisti kokia komunikacija yra efektyviausia ir labiausiai ugdanti klientų lojalumą, įvedant naują viešojo maitinimo prekės ženklą į rinką.
It is vital for new catering companies to win and retain new customers. To reach this goal, new trademarks use different communication methods and channels. Companies are increasingly using advertising services provided by social networks and in order to attract consumers’ attention, they invest in the high-quality food photographs. The aim of this work is to reveal which communication methods is the most effective and most develops customer loyalty by introducing a new catering trademark to the market
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/108065
Appears in Collections:2020 m. (MF bak.)

Files in This Item:
mindaugas_stanius_bd.pdf2.29 MBAdobe PDF   Until 2025-06-22View/Open

Show full item record
Export via OAI-PMH Interface in XML Formats
Export to Other Non-XML Formats


CORE Recommender

Page view(s)

81
checked on Jun 6, 2021

Download(s)

62
checked on Jun 6, 2021

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.