Kvietiniai miltai. Bendrieji reikalavimai
No | Subject |
---|---|
67.060 | Varpinių ir ankštinių javų grūdai bei jų gaminiai |
1.1 Šis standartas taikomas kvietiniams miltams (toliau – miltai), kurie gaunami smulkinant minkštųjų kviečių (Triticum aestivum L.) grūdus arba žemaūgių kviečių (Triticum compactum Host.) grūdus ir iš dalies pašalinant sėlenas ir gemalus. Iš šių miltų kepama duona bei gaminami kiti maisto produktai. 1.2 Standartas netaikomas miltams: – iš kietųjų kviečių (Triticum durum Desf.) grūdų arba jų mišinio su kitų kviečių grūdais; – šveistinio malimo, kruopiniams iš minkštųjų kviečių grūdų arba jų mišinio; – vartojamiems krakmolo ir glitimo gamybai; – skirtiems ne maisto reikmėms; – su mažesniu baltymų kiekiu nei nurodyta šio standarto 1 lentelėje; – apdorotiems specialiais būdais (ne džiovinimas ir balinimas) arba kai į juos pridėta priedų, kurie nenurodyti HN 53
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 10 |