Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12259/192484
Valgomieji kiaulių, galvijų, avių ir arklių subproduktai. Bendrieji reikalavimai
ID
631935
Reference
LST 1245:2008
Title
Valgomieji kiaulių, galvijų, avių ir arklių subproduktai. Bendrieji reikalavimai
Other Title
Edible porcine, bovine, ovine and horse by-products. General requirements
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2008-04-29
Technical Committee
TK 3 Mėsa ir mėsos produktai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.120.10 | Mėsa ir mėsos gaminiai |
Abstract
Šiame standarte pateikti kiaulių, galvijų, avių (ožkų) ir arklių į rinką tiekiamų valgomųjų subproduktų (toliau − subproduktai) apdorojimo reikalavimai, jusliniai rodikliai bei tyrimo metodai. PASTABA Ožkų subproduktai prilyginami avių subproduktams. Toliau tekste kalbant apie avių subproduktus, tuo pačiu kalbama ir apie ožkų subproduktus
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 5 |
Active
Taip / Yes
Access Conditions
Prieiga tik registruotiems vartotojams / Access for registered users only
Date of Submission
2024-02-22