Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12259/182542
Miltiniai kepiniai ir konditerijos gaminiai. Riebalų kiekio nustatymo metodai (modifikuoti AOAC 922.06, AOAC 963.15)
ID
619861
Reference
LST AOAC 922.06+AOAC 963.15:2003 (pakeistas žymuo LST 1944:2003)
Original Reference
AOAC 922.06, AOAC 963.15
Title
Miltiniai kepiniai ir konditerijos gaminiai. Riebalų kiekio nustatymo metodai (modifikuoti AOAC 922.06, AOAC 963.15)
Other Title
Bakery goods and confectionery. Methods for determination of fat content (AOAC 922.06, AOAC 963.15, modified)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2003-12-28
Date LT Issued
2003-12-28
Technical Committee
TK 15 Grūdai, grūdų produktai, duona, pašarai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.060 | Varpinių ir ankštinių javų grūdai bei jų gaminiai |
Abstract
Šis standartas skirtas riebalų kiekiui nustatyti:
- miltiniuose kepiniuose rūgštinės hidrolizės metodu (žr. 3 skyrių);
- kakavos produktuose su pieno ingredientais arba be jų bei konditerijos gaminiuose, gaminamuose verdant su cukrumi ir vandeniu ir išdžiovinant Soksleto ekstrakcijos metodu (žr. 4 skyrių)
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 5 |
Active
Taip / Yes
Access Conditions
Prieiga tik registruotiems vartotojams / Access for registered users only
Date of Submission
2024-02-22