Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12259/204446
Vynas ir kiti fermentuoti gėrimai. Įprastiniai analizės metodai
ID
647629
Reference
LST 1969:2015
Title
Vynas ir kiti fermentuoti gėrimai. Įprastiniai analizės metodai
Other Title
Wine and other fermented beverages. Routine methods of analysis
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2015-01-29
Technical Committee
TK 11 Fermentacijos produktai (sustabdyta veikla)
Subject
No | Subject |
---|---|
67.160.10 | Alkoholiniai gėrimai |
Abstract
Šiame Lietuvos standarte pateikiami įprastiniai vyno ir kitų fermentuotų gėrimų analizės metodai: – etilo alkoholio koncentracijai nustatyti; – cukraus kiekiui nustatyti; – sieros dioksido kiekiui nustatyti; – bendrajam rūgščių kiekiui nustatyti; – geležies kiekiui nustatyti; – įpiltam kiekiui nustatyti; – anglies dioksido kiekiui nustatyti; – spalvai įvertinti; – bendrojo ekstrakto kiekiui nustatyti
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 38 |
Active
Taip / Yes
Access Conditions
Prieiga tik registruotiems vartotojams / Access for registered users only
Date of Submission
2024-11-05