Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12259/184057
Maltų grūdų produktai. Riebalų rūgštingumo nustatymas (tpt ISO 7305:1998[E])
ID
621473
Reference
LST ISO 7305:2000
Original Reference
ISO 7305:1998
LT Reference
LST ISO 7305:2000
Title
Maltų grūdų produktai. Riebalų rūgštingumo nustatymas (tpt ISO 7305:1998[E])
Other Title
Milled cereal products. Determination of fat acidity (idt ISO 7305:1998[E])
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2000-02-02
Date LT Issued
2000-02-02
Technical Committee
TK 15 Grūdai, grūdų produktai, duona, pašarai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.060 | Varpinių ir ankštinių javų grūdai bei jų gaminiai |
Abstract
Šiame standarte aprašytu metodu nustatomas riebalų rūgštingumas maltų grūdų produktuose. Jis taikomas miltams ir kruopmilčiams, pagamintiems iš minkštųjų bei kietųjų kviečių, taip pat makaronų gaminiams. PASTABA. Šis metodas taip pat gali būti taikomas grūdams, kukurūzų miltams ir krupmilčiams, ruginiams miltams ir avižiniams dribsniams. Tačiau, plečiant metodo taikymo sritį, būti papildomi tarplaboratoriniai tyrimai
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
en | 7 | |
lt | 7 |
Active
Ne / No
Valid Until
2019-10-31
Access Conditions
Prieiga tik registruotiems vartotojams / Access for registered users only
Date of Submission
2024-02-22