Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12259/184124
Sausasis pienas, sausieji ledų mišiniai ir lydytas sūris. Laktozės kiekio nustatymas. 2 dalis. Fermentinis metodas, utilizuojant dalį galaktozės laktozėje (tpt ISO 5765-2:2002)
ID
621406
Reference
LST ISO 5765-2:2003
Original Reference
ISO 5765-2:2002
Title
Sausasis pienas, sausieji ledų mišiniai ir lydytas sūris. Laktozės kiekio nustatymas. 2 dalis. Fermentinis metodas, utilizuojant dalį galaktozės laktozėje (tpt ISO 5765-2:2002)
Other Title
Dried milk, dried ice-mixes and processed cheese. Determination of lactose content. Part 2: Enzymatic method utilizing the galactose moiety of the lactose (idt ISO 5765-2:2002)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2003-10-02
Technical Committee
LST (Lietuvos standartizacijos departamentas)
Foreign Technical Committee
ISO/TC 34/SC 5
Subject
No | Subject |
---|---|
67.100.10 | Pienas ir perdirbto pieno gaminiai |
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
en | 14 |
Active
Taip / Yes
Access Conditions
Prieiga tik registruotiems vartotojams / Access for registered users only
Date of Submission
2024-06-13