Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12259/182569
Maistinių jūros produktų terminis apdorojimas. Metodika (AOAC 976.16)
ID
619832
Reference
LST 1968:2005
Original Reference
AOAC 976.16:1976
Title
Maistinių jūros produktų terminis apdorojimas. Metodika (AOAC 976.16)
Other Title
Cooking Seafood Products. Procedure (AOAC 976.16)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2005-03-15
Date LT Issued
2005-03-15
Technical Committee
TK 33 Žuvininkystė
Subject
No | Subject |
---|---|
67.120.30 | Žuvis ir žuvies gaminiai |
Abstract
Šiame standarte pateiktas metodas taikomas termiškai apdorojant maistinius jūros produktus
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 1 |
Active
Ne / No
Valid Until
2019-07-31
Access Conditions
Prieiga tik registruotiems vartotojams / Access for registered users only
Date of Submission
2024-02-22