Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12259/254814
Maisto produktai. Maisto alergenų aptikimas molekulinės biologijos metodais. 4 dalis. Žemės riešutai (Arachis hypogaea). Savitosios DNR sekos kokybinis nustatymas šokolade taikant tikralaikę polimerazės grandininę reakciją
ID
649668
Reference
CEN/TS 15634-4:2016
Original Reference
CEN/TS 15634-4:2016
Title
Maisto produktai. Maisto alergenų aptikimas molekulinės biologijos metodais. 4 dalis. Žemės riešutai (Arachis hypogaea). Savitosios DNR sekos kokybinis nustatymas šokolade taikant tikralaikę polimerazės grandininę reakciją
Other Title
Foodstuffs - Detection of food allergens by molecular biological methods - Part 4: Peanut (Arachis hypogaea) - Qualitative detection of a specific DNA sequence in chocolate by real-time PCR
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2016-03-30
Technical Committee
TK 51 Maisto analizė
Foreign Technical Committee
CEN/TC 275 Maisto analizė. Bendrieji metodai
Subject
No | Subject |
---|---|
07.100.30 | Maisto mikrobiologija |
67.190 | Šokoladas |
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
en | 13 |
Active
Ne / No
Valid Until
2023-05-15
Replaced by
Access Conditions
Prieiga tik registruotiems vartotojams / Access for registered users only
Date of Submission
2024-02-22