Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12259/279412
Maisto produktai. Elementų pėdsakų nustatymas. 2 dalis. Bendrojo gyvsidabrio kiekio nustatymas maisto produktuose po slėginio skaidymo atliekant šaltų garų atominės fluorescencijos spektrometriją (AFS)
ID
720442
Reference
LST EN 13806-2:2025
Original Reference
EN 13806-2:2025
Title
Maisto produktai. Elementų pėdsakų nustatymas. 2 dalis. Bendrojo gyvsidabrio kiekio nustatymas maisto produktuose po slėginio skaidymo atliekant šaltų garų atominės fluorescencijos spektrometriją (AFS)
Other Title
Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 2: Determination of total mercury in foodstuffs by atomic fluorescence spectrometry (AFS) - cold vapour technique after pressure digestion
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2025-05-15
Technical Committee
TK 51 Maisto analizė
Foreign Technical Committee
CEN/TC 275 Maisto analizė. Bendrieji metodai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.050 | Bendrieji maisto produktų tyrimo ir analizės metodai |
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
en | 19 |
Active
Taip / Yes
Access Conditions
open access
Date of Submission
2025-06-11