Skip to main content
Vytautas Magnus University Research Management System (VDU CRIS)
PORTALCRIS
Reports
English
Lietuvių
Log In
Log in
Have you forgotten your password? (the service applies only to those CRIS users who do not use the centralized University LDAP authentication system)
English
Lietuvių
Log In
Log in
Have you forgotten your password? (the service applies only to those CRIS users who do not use the centralized University LDAP authentication system)
Home
3. Kita produkcija / Other production
Dokumentai / Documents
6. Standartai / Standards
Apdoroti mėsos subproduktai. Techninės sąlygos
Use this url to cite Standard:
https://hdl.handle.net/20.500.12259/183143
Apdoroti mėsos subproduktai. Techninės sąlygos
Details
ID
619257
Reference
LST 1245-92/K2:1998
Title
Apdoroti mėsos subproduktai. Techninės sąlygos
Other Title
Processed various meat. Specifications
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
1998-02-27
Technical Committee
TK 3 Mėsa ir mėsos produktai
Subject
No
Subject
67.120.99
Kiti gyvūninės kilmės gaminiai
Active
Ne / No
Valid Until
2002-12-16
Date of Submission
2023-01-02