Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12259/182580
Kakavos produktai. Riebalų kiekio nustatymas. Ekstrahavimas Knoro kolonėlėje (modifikuotas AOAC 925.07)
ID
619821
Reference
LST AOAC 925.07:2004 (pakeistas žymuo LST 1913:2004)
Original Reference
AOAC 925.07
Title
Kakavos produktai. Riebalų kiekio nustatymas. Ekstrahavimas Knoro kolonėlėje (modifikuotas AOAC 925.07)
Other Title
Cacao products. Determination of fat content. Knorr tube method (AOAC 925.07, modified)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2004-03-01
Date LT Issued
2004-03-01
Technical Committee
TK 51 Maisto analizė
Subject
No | Subject |
---|---|
67.140.30 | Kakava |
Abstract
Šiame standarte apibrėžiamas riebalų kiekio nustatymas kakavos produktuose. Šis metodas netaikomas kakavos produktams su pienu arba pagamintiems virinant kakavos produktus su cukrumi ar vandeniu
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 4 |
Active
Taip / Yes
Access Conditions
Prieiga tik registruotiems vartotojams / Access for registered users only
Date of Submission
2024-02-22