Use this url to cite Standard: https://hdl.handle.net/20.500.12259/184219
Mėsa ir mėsos produktai. pH nustatymas. Pamatinis metodas (tapatus ISO 2917:1999)
ID
621311
Reference
LST ISO 2917:2002
Original Reference
ISO 2917:1999
LT Reference
LST ISO 2917:2002
Title
Mėsa ir mėsos produktai. pH nustatymas. Pamatinis metodas (tapatus ISO 2917:1999)
Other Title
Meat and meat products. Measurement of pH. Reference method (identical ISO 2917:1999)
Contributor
Lietuvos standartizacijos departamentas
Date Issued
2002-04-05
Date LT Issued
2002-04-05
Technical Committee
TK 3 Mėsa ir mėsos produktai
Foreign Technical Committee
ISO/TC 34/SC 6 Mėsa, vištiena, žuvis, kiaušiniai ir jų produktai
Subject
No | Subject |
---|---|
67.120.10 | Mėsa ir mėsos gaminiai |
Abstract
Šiame standarte apibrėžtas pamatinis metodas, kaip nustatyti visų rūšių mėsos ir mėsos produktų, taip pat paukštienos ir jos gaminių pH. Metodas yra taikomas produktams, kurie gali būti homogenizuojami, taip pat atliekant neardomuosius mėsos skerdenų, jos ketvirčių ir raumenų matavimus
Document
Document | Language | Pages |
---|---|---|
lt | 6 | |
en | 6 |
Active
Taip / Yes
Access Conditions
Prieiga tik registruotiems vartotojams / Access for registered users only
Date of Submission
2024-06-13