Verslumo ugdymo bandomieji mokymai

VDU Švietimo akademija (T. Ševčenkos g. 31, A3 aud. Vilnius)

Mieli studentai,

Kviečiame Jus nemokamai dalyvauti 16 akademinių valandų trukmės Verslumo ugdymo bandomuosiuose mokymuose, kuriuos organizuoja Vytauto Didžiojo universiteto Švietimo akademija pagal tarptautinį Interreg V B Baltijos jūros regiono programos projektą „Inovatyvūs smulkaus ir vidutinio verslo perdavimo modeliai Baltijos jūros regione“.

Mokymai vyks pagal dvi temas ir Jūsų patogumui yra organizuojami du kartus skirtingu laiku ir skirtingose patalpose:

Mokymai tema: „Įmonių konkurencingumo nustatymas ir plėtros strategijų kūrimas verslo perdavimo kontekste”:

  • Spalio 9 d. 13.30 val. Vytauto Didžiojo universiteto Švietimo akademijoje ( T. Ševčenkos g. 31, A3 auditorija, Vilnius).
  • Lapkričio 13 d. 13:30 val. Vilniaus Gedimino technikos universiteto Linkmenų fabrike (Linkmenų g. 28, Vilnius).

Trukmė – 8 akademinės valandos.

Lektorius – Nerius Jasinavičius. Konsultacinės kompanijos steigėjas ir vadovas, turintis daugiau nei 15 metų darbo patirtį finansų, gamybos ir paslaugų verslo sektoriuose.

Pradžia Pabaiga Trukmė Tema Turinys
13:15 13:30 15 min. Pasitikimo kava
13:30 14:15 45 min. Įmonės konkurencingumo nustatymas Įmonės vertės apibrėžimas
14:15 15:00 45 min. Įmonės konkurencingumo nustatymas Įmonės tikslų sistema
15:00 15:45 45 min. Įmonės konkurencingumo nustatymas Įmonės ilgalaikio konkurencingumo kūrimas
15:45 16:00 15 min. Kavos pertrauka
16:00 16:45 45 min. Įmonės konkurencingumo nustatymas Įmonės kultūra ir įvaizdis
16:45 17:30 45 min. Įmonės plėtros strategijų kūrimas Įmonės ilgalaikė perspektyva ir kasdieninė kontrolė
17:30 18:15 45 min. Įmonės plėtros strategijų kūrimas Pagrindiniai įmonės procesai
18:15 18:30 15 min. Kavos pertrauka
18:30 19:15 45 min. Įmonės plėtros strategijų kūrimas Finansų valdymas
19:15 20:00 45 min. Verslo perdavimas Verslo plėtros strategijų specifika verslo perdavimo kontekste

Mokymai tema: „Inovacijos, jų vadyba ir intelektinės nuosavybės vaidmuo versle”:

  • Spalio 10 d. 13.30 val. Vytauto Didžiojo universiteto Švietimo akademijoje (T. Ševčenkos g. 31, A3 auditorija, Vilnius).
  • Lapkričio 14 d. 13.30 val. Vilniaus Gedimino technikos universitete Linkmenų fabrikae (Linkmenų g. 28, Vilnius).

Trukmė – 8 akademinės valandos.

Lektorius – Kastytis Gečas. Ilgametis Lietuvos inovacijų centro vadovas, turintis daugiau nei 35 metų patirtį inovacijų paramos, inovatyvaus verslo plėtros ir perdavimo bei inovacinės partnerystės sektoriuose.

Pradžia Pabaiga Trukmė Tema Turinys
13:15 13:30 15 min. Pasitikimo kava
13:30 14:15 45 min. Inovacijų vadyba Inovacijų vadybos objektas ir jo turinys
14:15 15:45 90 min. Inovacijų vadyba Inovacijų klasifikavimas ir inovacinių procesų įmonėse ypatybės
15:45 16:00 15 min. Kavos pertrauka
16:00 16:45 45 min. Inovacijų vadyba Intelektinės nuosavybės vaidmuo versle
16:45 18:15 90 min. Inovacijų vadyba Inovacijų įgyvendinimo praktiniai aspektai ir verslo perdavimas
18:15 18:30 15 min. Kavos pertrauka
18:30 20:00 90 min. Inovacijų vadyba Inovacijos ir konkurencija

Mokymų metu dalyviai bus nemokamai vaišinami kava, arbata bei užkandžiais, o mokymų pabaigoje turėsite išskirtinę galimybę išreikšti savo objektyvią nuomonę apie mokymų turinį, todėl ne tik praturtinsite save geresniu pasirengimu būsimai profesinei veiklai ir studijoms, bet ir prisidėsite prie mokymų turinio tobulinimo būsimiems studentams.

Baigusiems mokymus bus išduodami pažymėjimai, patvirtinantys Jūsų įgytas kompetencijas.

Registracija į mokymus vykdoma: https://forms.gle/mBYkGqwLtAogAGvH8

Vietų skaičius ribotas!

Kontaktai pasiteiravimui: dziuljeta.ruskyte@vdu.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.