ETD


Add/Remove Filters (2 filters currently applied)
Results 1-10 of 16 (Search time: 0.036 seconds).
:
Relevance

 

Item hits:
DateTitleAuthor(s)Type
119-Jun-2020Šaldymo proceso įtaka skirtingų veislių braškių uogų cheminei sudėčiaiVašėtaitė, Simonabachelor thesis
218-Jun-2020Skirtingų rūšių moliūgų vaisių kokybės pokyčiai laikymo metuMarkevičiūtė, Martyna Monikabachelor thesis
318-Jun-2020Pavasarinių raktažolių (Primula veris L.) cheminės sudėties tyrimaiMockutė, Kornelijabachelor thesis
427-May-2014Obuolių kokybės vertinimas laikymo metuSabliauskaitė, Girmantėmaster thesis
510-May-2010Aktinidijų uogų cheminės sudėties priklausomybė nuo meteorologinių sąlygųButkutė, Valėmaster thesis
63-Jun-2019Džiovinimo būdų įtaka augalinės žaliavos kokybeiVilaniškis, Lukasmaster thesis
74-Jun-2018Žieminių veislių obuolių kokybės vertinimas laikymo metuGrygalienė, Agnėmaster thesis
827-May-2014Margalapės aktinidijos (Actinidia kolomikta (Maxim & Rupr.) Maxim). laikomų uogų kokybės tyrimaiKasparevičiūtė, Agnėmaster thesis
927-May-2014Liofilizuotomis daržovėmis praturtinto jogurto kokybės tyrimaiBotyriūtė, Redamaster thesis
1019-Jun-2020Citrinų vaisių kokybės pokyčiai laikymo metuŠerkšnaitė, Aistėbachelor thesis