Search: 3. Publikacijos Universiteto recenzuojamuose mokslo žurnaluose / Publications in University peer reviewed scientific journals


Add/Remove Filters (4 filters currently applied)
Results 1-10 of 10 (Search time: 0.088 seconds).
:
Relevance

 

  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
DateTitleAuthor(s)Type
12018A Concept of mould spoilage prevention and acrylamide reduction in wheat bread: application of lactobacilli in combination with a cranberry coatingBartkienė, Elena; Bartkevics, Vadims; Lėlė, Vita; Pugajeva, Iveta; Zavistanavičiūtė, Paulina; Mickienė, Rūta; Žadeikė, Daiva; Juodeikienė, GražinaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
22016The impact of different fermentation parameters on antioxidant activity of bee pollenMikulytė, Skaistė; Kaškonienė, VilmaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
32016The Comparison of antioxidant activity of fermented and unfermented bee pollenKatilevičiūtė, Agnė; Mikašauskaitė, Jurgita; Naujokaitytė, Gintarė; Kaškonienė, VilmaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
42013Biogenic amines and D(-) lactic acid formation in solid state fermented with certain lactobacillus lupine productsBartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, Ona; Matusevičius, Paulius; Skabeikytė, ErikaStraipsnis recenzuojamoje užsienio tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed foreign international conference proceedings (P1d)
52013Solid-state fermentation of Silybum marianum L. seeds used as additive to increase the nutritional value of wheat breadJuodeikienė, Gražina; Čižeikienė, Dalia; Češkevičiūtė, Vaida; Vidmantienė, Daiva; Bašinskienė, Loreta; Akuneca, Ieva; Stankevičius, Mantas; Maruška, Audrius; Bartkienė, Elena; Ragažinskienė, Ona; Petrauskas, AlgimantasStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
62013The influence of solid state fermentation with certain lactobacillus on flaxseed products parameters and fermented flaxseed product effect on the quality of wheat-flaxseed breadBartkienė, Elena; Schleining, Gerhard; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Krunglevičiutė, Vita; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
72013The influence of certain LAB sourdough fermentation of the Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) tubers on the quality and safety of wheat breadBartkienė, Elena; Jakobsone, Ida; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Rekstyte, Toma; Pugajeva, Iveta; Bartkevics, Vadims; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
82013The influence of solid state fermented savory plants of the genus Satureja (montana and hortensis) with certain lactobacilli on the quality and safety of minced meat productsSkabeikytė, Erika; Bartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
92013Biogenic amines and D-(-) and L-(+) lactic acid isomers formation in solid state fermented with several lactobacilli lupine productsBartkienė, Elena; Schleining, Gerhard; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Stankevičius, Mantas; Akuneca, Ieva; Ragažinskienė, Ona; Maruška, AudriusTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
102013The advantages of solid state fermentation to develop natural flavour compounds from plants for gluten-free bread quality improvementBartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Eidukonytė, Dalia; Češkevičiūtė, Vaida; Vidmantienė, Daiva; Bašinskienė, Loreta; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, Ona; Petrauskas, Algimantas; Baršauskas, KazimierasKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)