Search: 3. Publikacijos Universiteto recenzuojamuose mokslo žurnaluose / Publications in University peer reviewed scientific journals


Add/Remove Filters (4 filters currently applied)
Results 1-24 of 24 (Search time: 0.472 seconds).
:
Relevance

 

  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
DateTitleAuthor(s)Type
12014The Influence of lactic acid fermentation on biogenic amines and volatile compounds formation in flaxseed and the effect of flaxseed sourdough on the quality of wheat bread / Elena Bartkiene, Gerhard Schleining, Grazina Juodeikiene, Daiva Vidmantiene, Vita Krungleviciute, Toma Rekstyte, Loreta Basinskiene, Mantas Stankevicius, Ieva Akuneca, Ona Ragazinskiene, Audrius MaruskaBartkienė, Elena; Schleining, Gerhard; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Krunglevičiūtė, Vita; Rekštytė, Toma; Bašinskienė, Loreta; Stankevičius, Mantas; Akuneca, Ieva; Ragažinskienė, Ona; Maruška, AudriusStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
22015Pork meat products functional value and safety parameters improving by using lactic acid fermentation of savory plants / Elena Bartkiene, Erika Mozuriene, Grazina Juodeikiene, Daiva Zadeike, Audrius Maruska, Mantas Stankevicius, Ona Ragazinskiene, Dalia CizeikieneBartkienė, Elena; Mozūrienė, Erika; Juodeikienė, Gražina; Žadeikė, Daiva; Maruška, Audrius Sigitas; Stankevičius, Mantas; Ragažinskienė, Ona; Čižeikienė, DaliaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
32014The Use of solid state fermentation for food and feed plant material processing / Elena Bartkienė, Erika Skabeikytė, Gražina Juodeikienė, Daiva Vidmantienė, Loreta Bašinskienė, Audrius Maruška, Ona Ragažinskienė, Vita KrunglevičiūtėBartkienė, Elena; Skabeikytė, Erika; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Bašinskienė, Loreta; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, Ona; Krunglevičiūtė, VitaStraipsnis kitose duomenų bazėse / Article in other databases (S4)
42015Safety and quality parameters of ready-to-cook minced pork meat products supplemented with Helianthus tuberosus L. tubers fermented by BLIS producing lactic acid bacteria / Arturas Stimbirys, Elena Bartkiene, Jurate Siugzdaite, Dovile Augeniene, Daiva Vidmantiene, Grazina Juodeikiene, Audrius Maruska, Mantas Stankevicius, Dalia CizeikieneStimbirys, Artūras; Bartkienė, Elena; Šiugždaitė, Jūratė; Augenienė, Dovilė; Vidmantienė, Daiva; Juodeikienė, Gražina; Maruška, Audrius; Stankevičius, Mantas; Čižeikienė, DaliaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
52018A Concept of mould spoilage prevention and acrylamide reduction in wheat bread: application of lactobacilli in combination with a cranberry coatingBartkienė, Elena; Bartkevics, Vadims; Lėlė, Vita; Pugajeva, Iveta; Zavistanavičiūtė, Paulina; Mickienė, Rūta; Žadeikė, Daiva; Juodeikienė, GražinaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
62015The influence of fermented with certain lactic acid bacteria Satureja hortensis on the quality and technological parameters of pork and beef loinMozuriene, Erika; Bartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Žadeikė, Daiva; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
72014Effect of various fermentation types on antioxidant properties of selected medicinal - spice plantsAkuneca, Ieva; Juodeikienė, Gražina; Ragažinskienė, Ona; Bartkienė, Elena; Maruška, AudriusKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
82014The influence of the fermented with certain lactobacilli Rhaponticum carthamoides on the quality and safety of curd cheeseSkabeikytė, Erika; Jocienė, Giedrė; Bartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
92013Solid state fermentation of the winter savory (Satureja montana L) plant: changes of chemical composition and antimicrobial activityJuodeikienė, Gražina; Čižeikienė, Dalia; Maruška, Audrius; Bartkienė, Edita; Bašinskienė, Loreta; Ragažinskienė, Ona; Vidmantienė, DaivaTezės Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Theses in Clarivate Analytics Web of Science and/or Scopus DB (T1a)
102012Influence of solid-state fermentation on phenolic and volatile compounds composition of medicinal and spice plantsMaruška, Audrius; Kaškonienė, Vilma; Stankevičius, Mantas; Akuneca, Ieva; Drevinskas, Tomas; Mickienė, Rūta; Bimbiraitė-Survilienė, Kristina; Juodeikienė, Gražina; Bartkienė, Elena; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
112013Biogenic amines and D(-) lactic acid formation in solid state fermented with certain lactobacillus lupine productsBartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, Ona; Matusevičius, Paulius; Skabeikytė, ErikaStraipsnis recenzuojamoje užsienio tarptautinės konferencijos medžiagoje / Article in peer-reviewed foreign international conference proceedings (P1d)
122012Application of solid-state fermentation of medicinal and spice plants raw material for development of higher value and safety food products : evaluation of changes of chemical composition by means of chromatographic and related techniquesMaruška, Audrius; Juodeikienė, Gražina; Bartkienė, Elena; Ragažinskienė, Ona; Kaškonienė, Vilma; Stankevičius, Mantas; Akuneca, Ieva; Bimbiraitė-Survilienė, Kristina; Drevinskas, TomasKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
132011Comparative evaluation of spectrophotometric and separation methods for radical scavenging activity determination of spice and medicinal plants extractsMaruška, Audrius; Kaškonienė, Vilma; Stankevičius, Mantas; Bimbiraitė-Survilienė, Kristina; Drevinskas, Tomas; Akuneca, Ieva; Ragažinskienė, Ona; Juodeikienė, Gražina; Bartkienė, ElenaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
142013Solid-state fermentation of Silybum marianum L. seeds used as additive to increase the nutritional value of wheat breadJuodeikienė, Gražina; Čižeikienė, Dalia; Češkevičiūtė, Vaida; Vidmantienė, Daiva; Bašinskienė, Loreta; Akuneca, Ieva; Stankevičius, Mantas; Maruška, Audrius; Bartkienė, Elena; Ragažinskienė, Ona; Petrauskas, AlgimantasStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)
152013Increased biological value and safer food product development using solid state fermentation of plant material with bacteriocins-producing lactic acid bacteria : comparative phytochemical analysis of fermented and non-fermented samplesStankevičius, Mantas; Akuneca, Ieva; Drevinskas, Tomas; Kaškonienė, Vilma; Mickienė, Rūta; Bimbiraitė-Survilienė, Kristina; Juodeikienė, Gražina; Cizeikienė, Dalia; Bartkienė, Elena; Ragažinskienė, Ona; Maruška, AudriusTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
162012Study of phenolic compounds and antioxidant activity of medicinal plants fermented with various lactic bacteriaAkuneca, Ieva; Kaškonienė, Vilma; Bartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Ragažinskienė, Ona; Maruška, AudriusKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
172013The Advantages of solid state fermentation to developed products of Silybum marianum L. seeds with higher nutrition value and safety for wheat bread / Paulius Matusevicius, Grazina Juodeikiene, Dalia Cizeikiene, Vaida Ceskeviciute, Daiva Vidmantaite, Loreta Basinskiene, Ieva Akunceva, Mantas Stankevicius, Audrius Maruska, Elena Bartkiene, Ona RagazinskieneMatusevičius, Paulius; Juodeikienė, Gražina; Čižeikienė, Dalia; Češkevičiūtė, Vaida; Vidmantaitė, Daiva; Bašinskienė, Loreta; Akuneca, Ieva; Stankevičius, Mantas; Maruška, Audrius; Bartkienė, Elena; Ragažinskienė, OnaTezės Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Theses in Clarivate Analytics Web of Science and/or Scopus DB (T1a)
182013The influence of solid state fermentation with certain lactobacillus on flaxseed products parameters and fermented flaxseed product effect on the quality of wheat-flaxseed breadBartkienė, Elena; Schleining, Gerhard; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Krunglevičiutė, Vita; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
192013Screening of volatile and non volatile compounds in medical and spice plants fermented with lactic acid bacteria for increased nutritional value of foodsMaruška, Audrius; Kaškonienė, Vilma; Stankevičius, Mantas; Akuneca, Ieva; Drevinskas, Tomas; Mickienė, Rūta; Bimbiraitė-Survilienė, Kristina; Juodeikienė, Gražina; Bartkienė, Elena; Ragažinskienė, OnaKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
202013The influence of certain LAB sourdough fermentation of the Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.) tubers on the quality and safety of wheat breadBartkienė, Elena; Jakobsone, Ida; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Rekstyte, Toma; Pugajeva, Iveta; Bartkevics, Vadims; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
212013The influence of solid state fermented savory plants of the genus Satureja (montana and hortensis) with certain lactobacilli on the quality and safety of minced meat productsSkabeikytė, Erika; Bartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, OnaTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
222013Biogenic amines and D-(-) and L-(+) lactic acid isomers formation in solid state fermented with several lactobacilli lupine productsBartkienė, Elena; Schleining, Gerhard; Juodeikienė, Gražina; Vidmantienė, Daiva; Stankevičius, Mantas; Akuneca, Ieva; Ragažinskienė, Ona; Maruška, AudriusTezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
232013The advantages of solid state fermentation to develop natural flavour compounds from plants for gluten-free bread quality improvementBartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Eidukonytė, Dalia; Češkevičiūtė, Vaida; Vidmantienė, Daiva; Bašinskienė, Loreta; Maruška, Audrius; Ragažinskienė, Ona; Petrauskas, Algimantas; Baršauskas, KazimierasKonferencijų tezės nerecenzuojamuose leidiniuose / Conference theses in non-peer-reviewed publications (T2)
242016The effect of savoury plants, fermented with lactic acid bacteria, on the microbiological contamination, quality, and acceptability of unripened curd cheese / Erika Mozuriene, Elena Bartkiene, Grazina Juodeikiene, Daiva Zadeike, Loreta Basinskiene, Audrius Maruska, Mantas Stankevicius, Ona Ragazinskiene, Jonas Damasius, Dalia CizeikieneMozūrienė, Erika; Bartkienė, Elena; Juodeikienė, Gražina; Žadeikė, Daiva; Bašinskienė, Loreta; Maruška, Audrius Sigitas; Stankevičius, Mantas; Ragažinskienė, Ona; Damašius, Jonas; Čižeikienė, DaliaStraipsnis Clarivate Analytics Web of Science ar/ir Scopus / Article in Clarivate Analytics Web of Science or / and Scopus (S1)

 

  • previous
  • 1
  • next