Search: 1. Bakalauro baigiamieji darbai / Bachelor's theses (ŽŪA AF)


Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Results 1-15 of 15 (Search time: 0.032 seconds).
:
Relevance

 

  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
DateTitleAuthor(s)Type
118-Jun-2020Skirtingų miltų ir iš jų pagamintų makaronų kokybėLubauskaitė, Monikabachelor thesis
219-Jun-2020Skirtingų veislių moliūgų vaisių ir iš jų pagamintų cukatų kokybėRaupelytė, Gabrielėbachelor thesis
317-Jun-2020Šaltalankio uogų tyrės cheminės sudėties kitimas laikymo metuGerikaitė, Astabachelor thesis
417-Jun-2020Aviečių uogienės cheminės sudėties kitimas laikymo metuAntanavičiūtė, Martynabachelor thesis
514-Apr-2016Natūralių saldiklių panaudojimo galimybėsBartusevičienė, Ramutėmaster thesis
611-Jun-2020Skirtingų veislių raugintų burokėlių šakniavaisių kokybėŠimčikė, Jovitamaster thesis
711-Jun-2020Džiovinimo temperatūrų įtaka džiovintų pomidorų kokybeiPokolaitė, Vaivamaster thesis
817-Jun-2020Šaldytos jautienos kokybės tyrimas laikymo metuBernotaitė, Venantabachelor thesis
910-Jun-2020Skirtingų veislių šaltalankių uogų produktų kokybėMakūnaitė, Lauramaster thesis
1011-Jun-2020Skirtingų miltų ir iš jų pagamintų pyrago gaminių kokybėRickevičienė, Eglėmaster thesis
118-Jun-2021Sausojo brandinimo įtaka jautienos mėsos kokybeiOzarovska, Evelinabachelor thesis
1217-Jun-2020Varškės su skirtingomis žolelėmis kokybės nustatymasBrazdeikytė, Angelėbachelor thesis
138-Jun-2021Skirtingai apdoroto pieno įtaka feta tipo sūrio kokybeiUrnėžiūtė, Sintijabachelor thesis
147-Jun-2021Šlapiojo brandinimo įtaka jautienos mėsos kokybeiBaranovska, Jovitabachelor thesis
1526-May-2021Makaronų su dilgėlių ir kanapių lapų priedais kokybės įvertinimasLapinskaitė, Gintarėmaster thesis

 

  • previous
  • 1
  • next