Search: 2. Magistrantūros baigiamieji darbai / Master's theses (ŽŪA AF)


Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Results 1-22 of 22 (Search time: 0.162 seconds).
:
Relevance

 

  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
DateTitleAuthor(s)Type
119-Jun-2020Šaldymo proceso įtaka skirtingų veislių braškių uogų cheminei sudėčiaiVašėtaitė, Simonabachelor thesis
218-Jun-2020Skirtingų rūšių moliūgų vaisių kokybės pokyčiai laikymo metuMarkevičiūtė, Martyna Monikabachelor thesis
318-Jun-2020Pavasarinių raktažolių (Primula veris L.) cheminės sudėties tyrimaiMockutė, Kornelijabachelor thesis
410-May-2010Aktinidijų uogų cheminės sudėties priklausomybė nuo meteorologinių sąlygųButkutė, Valėmaster thesis
527-May-2014Obuolių kokybės vertinimas laikymo metuSabliauskaitė, Girmantėmaster thesis
623-May-2017Aktinidijų (Actinidia kolomikta) uogų kokybės tyrimaiBarkauskaitė, Agnėmaster thesis
722-Mar-2016Aktinidijų uogų kokybinių rodiklių kitimas, laikant kontroliuojamos atmosferos kameroseLadavičiūtė, Mantėmaster thesis
84-Jun-2018Žieminių veislių obuolių kokybės vertinimas laikymo metuGrygalienė, Agnėmaster thesis
93-Jun-2019Džiovinimo būdų įtaka augalinės žaliavos kokybeiVilaniškis, Lukasmaster thesis
1027-May-2014Margalapės aktinidijos (Actinidia kolomikta (Maxim & Rupr.) Maxim). laikomų uogų kokybės tyrimaiKasparevičiūtė, Agnėmaster thesis
1127-May-2014Liofilizuotomis daržovėmis praturtinto jogurto kokybės tyrimaiBotyriūtė, Redamaster thesis
1210-Jun-2020Ekstrakcijos laiko ir vandens pH įtaka žaliosios arbatos (Camellia sinensis L.) kokybeiStankutė, Lukamaster thesis
1310-Jun-2020Skrudinimo režimo įtaka riešutų sviesto kokybei.Basakirskas, Mantasmaster thesis
1411-Jun-2020Skirtingų rūšių serbentų uogų cheminės sudėties tyrimaiBurokaitė, Miglėmaster thesis
1519-Jun-2020Citrinų vaisių kokybės pokyčiai laikymo metuŠerkšnaitė, Aistėbachelor thesis
1611-Jun-2020Laikymo trukmės įtaka skirtingose žemdirbystės sistemose užaugintų obuolių kokybeiPleinytė, Neringamaster thesis
1726-May-2021Augalinių miltų maistinės vertės ir kokybės tyrimaiŠliažaitė, Vanesamaster thesis
1811-Jun-2020Natūralių saldainių kokybės tyrimaiKumpienė, Agnėmaster thesis
1919-Jun-2020Skynimo laiko įtaka didžiosios dilgėlės (Urtica dioica L.) cheminei sudėčiaiŠolcaitė, Živilėbachelor thesis
2026-May-2021Vaistinio šalavijo (Salvia officinalis l.) ir jo užpilų cheminės sudėties ir antioksidacinių savybių analizėSinkevičienė, Gabrielėmaster thesis
217-Jun-2021Skirtingų veislių šviežių ir liofilizuotų braškių uogų kokybės tyrimaiBurbulytė, Ievabachelor thesis
2210-Jun-2021Perdirbimui tinkamiausių braškių veislių parinkimasRudis, Manfredasbachelor thesis

 

  • previous
  • 1
  • next