Search: 2. Magistrantūros baigiamieji darbai / Master's theses (ŽŪA AF)


Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Results 1-25 of 25 (Search time: 0.295 seconds).
:
Relevance

 

  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
DateTitleAuthor(s)Type
118-Jun-2020Skirtingų veislių mėtų cheminė sudėtisMetlovaitė, Raimondabachelor thesis
218-Jun-2020Uogų išspaudų panaudojimas makaronų praturtinimuiNorkevičienė, Algidabachelor thesis
319-Jun-2020Džiovintų burokėlių miltų kokybėDegimienė, Aurabachelor thesis
418-Jun-2020Gervuogių (Rubus caesius L.) išspaudų įtaka jautienos maltinių kokybeiLevickaitė, Indrėbachelor thesis
517-Jun-2020Paprastojo kmyno (Carum carvi L.) vaisių kokybėIvanauskaitė, Deimantėbachelor thesis
623-May-2017Laikymo sąlygų įtaka šilauogių kokybiniams rodikliamsNekrošiūtė, Medamaster thesis
731-May-2016Mėta (Mentha) genties augalų cheminės sudėties ir fizikinių savybių pokyčiai perdirbimo metuVelička, Aloyzasmaster thesis
82016Sodinių šilauogių uogų kokybės pokyčiai laikymo metuBuikutė, Loretamaster thesis
91-Jun-2018Abiotinio streso sąlygomis maistui daigintų sėklų cheminė sudėtisKandaraitė, Mantvilėmaster thesis
106-Jun-2016Dauginimo sąlygų įtaka margalapės aktinidijos rizogenezeiLaužikė, Kristinamaster thesis
113-Jun-2019Ekologiško jogurto su burokėlių priedu kokybės tyrimasStanievič, Vaivamaster thesis
1210-Jun-2020Aviečių išspaudų įtaka jautienos maltinių kokybeiRimkutė, Vidmantėmaster thesis
1311-Jun-2020Uogų išspaudų įtaka saldinto sutirštinto ir sterilizuoto pieno kokybeiBrazytė, Karolinamaster thesis
1411-Jun-2020Sausainių su kavos tirščių priedu cheminė sudėtis ir fizikinės savybėsBunkevičiutė-Kazlauskė, Aistėmaster thesis
1511-Jun-2020Skirtingų rūšių Mentha genties augalų fenolinių junginių kokybinė ir kiekybinė sudėtisGenevičiūtė, Ernestamaster thesis
1626-May-2021Priedų įtaka išpurkštų mėlynių sulčių miltelių cheminei sudėčiai ir fizikinėms savybėmsDaunaravičiūtė, Miglėmaster thesis
1726-May-2021Uogų sulčių biologiškai aktyvių junginių stabilizavimasNavašinskaitė, Miglėmaster thesis
187-Jun-2021Mėsinių veislių galvijų mėsos kokybės įvertinimasBekampis, Pauliusbachelor thesis
198-Jun-2021Mentha genties augalų vandeninių ekstraktų kokybiniai tyrimaiTamašauskaitė, Gabrielėbachelor thesis
208-Jun-2021Dilgėlių lapų panaudojimas karvių pieno sūrių gamybaiPridotkaitė, Aistėbachelor thesis
218-Jun-2021Skirtingo osmosinio slėgio tirpalų ir džiovinimo būdų įtaka džiovintų braškių kokybeiMatelytė, Justinabachelor thesis
2226-May-2021Didžiosios dilgėlės (Urtica dioica L.) ekstraktų cheminė sudėtis ir antioksidacinis aktyvumasVitkauskaitė, Miglėmaster thesis
2318-Jun-2020Vietinėje rinkoje esančių ekologiškų ir neekologiškų varpinių javų miltų kokybėPrialgauskaitė, Monikabachelor thesis
248-Jun-2021Skirtingo paruošimo ir džiovinimo būdų įtaka džiovintų braškių kokybeiMickevičius, Rytisbachelor thesis
257-Jun-2021Priedų įtaka išpurkštų gervuogių sulčių miltelių cheminei sudėčiai ir fizikinėms savybėmsKondratas, Rokasbachelor thesis

 

  • previous
  • 1
  • next