ETD


Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Results 1-10 of 29 (Search time: 0.034 seconds).
:
Relevance

 

Item hits:
DateTitleAuthor(s)Type
17-Jun-2021Mėsinių veislių galvijų mėsos kokybės įvertinimasBekampis, Pauliusbachelor thesis
224-Apr-2021Skirtingų gamybos būdų įtaka juodųjų serbentų vyno kokybeiMykolaityte, Giedrebachelor thesis
37-Jun-2021Imbierinio vyno gamyba ir kokybės tyrimasBeinorytė, Faustabachelor thesis
48-Jun-2021Sausojo brandinimo įtaka jautienos mėsos kokybeiOzarovska, Evelinabachelor thesis
57-Jun-2021Kriaušių tyrelių kokybės tyrimasAndužytė, Kamilėbachelor thesis
68-Jun-2021Mentha genties augalų vandeninių ekstraktų kokybiniai tyrimaiTamašauskaitė, Gabrielėbachelor thesis
78-Jun-2021Dilgėlių lapų panaudojimas karvių pieno sūrių gamybaiPridotkaitė, Aistėbachelor thesis
88-Jun-2021Skirtingo osmosinio slėgio tirpalų ir džiovinimo būdų įtaka džiovintų braškių kokybeiMatelytė, Justinabachelor thesis
917-Jun-2020Varškės su skirtingomis žolelėmis kokybės nustatymasBrazdeikytė, Angelėbachelor thesis
107-Jun-2021Makaronų, praturtintų šilkmedžio lapų milteliais, kokybės įvertinimasBrazdeikytė, Giedrėbachelor thesis