Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/75265
Type of publication: Tezės kituose recenzuojamuose leidiniuose / Theses in other peer-reviewed publications (T1e)
Field of Science: Biochemija / Biochemistry (N004)
Author(s): Makarevičienė, Violeta;Janulis, Prutenis
Title: Analysis of the Quality of Edible Oils and Harmonisation of Obligatory Requirements
Is part of: Pasiekimai tobulinant maisto produktų gamybą pagal ES reikalavimus : tarptautinės konferencijos pranešimų medžiaga, 1999 m. spalio 26 d., Kaunas, Lietuva. Kaunas, 1999
Extent: p. 50-51
Date: 1999
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/75265
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml4.79 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

38
checked on Oct 9, 2019

Download(s)

4
checked on Oct 9, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.