Please use this identifier to cite or link to this item:https://hdl.handle.net/20.500.12259/68180
Type of publication: Straipsnis nerecenzuojamoje Lietuvos konferencijos medžiagoje / Article in non-peer-reviewed Lithuanian conference proceedings (P2c)
Field of Science: Agronomija / Agronomy (A001)
Author(s): Danilčenko, Honorata;Sirtautaitė, Sabina;Trečiokaitė, Elvyra
Title: Bulvių cheminė sudėtis ir kulinarinės savybės / H. Danilčenko, S. Sirtautaitė, E. Trečiokaitė
Is part of: Maisto produktų chemija ir technologija : konferencijos pranešimų medžiaga / Kauno technologijos universitetas. Kaunas : Technologija, 1995
Extent: p. 54-58
Date: 1995
Series/Report no.: (Lietuvos mokslas ir pramonė)
Note: Bibliogr.: p. 58 (8 pavad.)
Internet: https://hdl.handle.net/20.500.12259/68180
Affiliation(s): Vytauto Didžiojo universitetas
Žemės ūkio akademija
Appears in Collections:Universiteto mokslo publikacijos / University Research Publications

Files in This Item:
marc.xml5.58 kBXMLView/Open

MARC21 XML metadata

Show full item record

Page view(s)

40
checked on Nov 2, 2019

Download(s)

6
checked on Nov 2, 2019

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.